Momentan Livrarea prin BeeFast este indisponibila, ne pare rau pentru disconfortul creat! Franciza Artizan Beer | www.artizanbeer.ro | Artizan Beer | --

In 2018 incepea povestea noastra datorata pasiunii pentru bere, fie ea la draft sau la sticla.

In prezent, Artizan Beer pune la fel de multa pasiune si efort pentru a oferi oamenilor ce ne trec pragul magazinului, o bere adevarata, creata special pentru ei. In cei 2 ani de cand suntem pe piata, ne-am axat pe calitatea produselor, diversivitatea acestora plus corectitudinea pretului.

Artizan Beer promoveaza un concept nou pentru Romania care ofera posibilitatea de a achizitiona berea artizanala la draft pentru a o savura unde doresti. Berea este imbuteliata printr-o solutie inovatoare si noua iar scopul acestui concept este sa te bucuri de berea preferata la tine acasa, singur sau impreuna cu prietenii.

Sistemul de franciza este unul satisfacator pentru tinerii antrepenori, pasionati de bere craft dar si absolventi de studii superioare, pentru ca ii ajuta sa detina propria afacere cu bere cu o investitie globala cuprinsa intre 25.000-35.000 euro, incluzand si taxa de franciza.

· Anul lansării – 2018
· Țara de origine – România
· Locații vizate – Toate orașele din țară cu peste 100.000 locuitori
· Trafic pietonal / auto intens
· Numar de angajati: 2
· Taxă franciză – 5000 Euro + TVA
· Redevență – 3,5 %
· Marketing – 1,5% din CA + TVA
· Investiție Globală – Între 25.000 și 35.000 Euro (Taxa de fraciză inclusă)
· Suprafața medie – 40-60 m2
· Tip de contract – Franciză
· Durată contract – 5 ani

Avantajele francizei noastre:

· Beneficiezi de consultanta in gasirea locatiei potrivite;
· Marketing oferit prin toate mijloacele online si offline;
· Trainig oferit angajatilor;
· Exclusivitate acordata zonei tale de vanzare;

Ai peste 18 ani? Acest site web necesită să aveți vârsta de 18 de ani sau mai mult. Vă rugăm să verificați vârsta pentru a vizualiza conținutul sau dați clic pe „Ieșiți” pentru a părăsi.